Om oss

Romsdalseggen Camping het tidligere "Isfjorden Feriesenter". Nå har stedet fått nye eiere, nytt navn - og vi pusser opp og utvider.
Vi gleder oss til å være ditt utgangspunkt for et herlig opphold i og rundt Romsdalen. 

For oss er det viktig å tilby det du trenger, til riktig pris. 

 

Vi tilbyr enkle og rene hytter. Fine rom. Koselige teltplasser. Et godt anlegg for med dusj og wc. Felles kjøkken. Og nytt av året: alle våre gjester får tilgang til trådløst internett. 


Vår filosofi er at du og dere skal kunne nyte oppholdet i området vårt uten å måtte være redd for at kostnadene løper løpsk. Vi ønsker derfor å være et rimelig alternativ som mange vil bruke. Hos oss må du gå rett over plena for å dusje, men da kan vi også tilby deg en sosial og koselig campingplass, der både betjening og gjester har smilet på lur. 

 

Trenger du bilskyss til å komme deg på fjelltur, så er vi behjelpelig med det. Trenger du å bli hentet på toget? Bare avtal på forhånd, så kommer vi. 

 

Vi som eier og driver Romsdalseggen Camping heter Moka og Tore Nybo.  Vi setter service i høysetet, og er avhengig av at du som gjest hos oss trives. Vi håper du vil snakke fint om oss til andre, det setter vi stor pris på. 

 

Romsdalseggen Camping har fått nytt bookingssystem, noe som gjør det enklere for både oss og deg å ha full oversikt. Betaling gjøres enkelt med kort gjennom denne sida, så når du kommer til oss er det bare å hente nøkkelen. :-) 

 

Med vennlig hilsen

Moka og Tore Nybo

Du kan gjerne ringe oss: 

+47 92 46 37 83

Russian or German speaking? Call us:
+47 40 76 93 01

© 2014 Romsdalseggen Camping. 

Følg oss:

  • w-facebook